Bijna 30 jaar ervaring in fotografie

Sinds 1990 ben ik al werkzaam in de fotografie. In die bijna 28 jaar heb ik me geen dag verveeld. Fotografie is een prachtige wereld om in te werken. Niet alleen omdat ik de meest waanzinnige beelden voorbij heb zien komen, maar ook omdat ik met een bonte verzameling fotografen heb mogen en mag werken. De crux daarbij is de fotografen te leren kennen. En dat doe je door ze te spreken en door samen met ze hun werk, hun werkwijze, hun drijfveren te bespreken.

In onze digitale wereld is het contact te makkelijke en te snel digitaal. Maar de afgelopen tijd heb ik gelukkig veel fotografen weer in ‘het echie’ gezien. En dat helpt mij om de juiste keuzes te maken in mijn rol als co√∂rdinator opdrachtfotografie bij Hollandse Hoogte. Dus, zin in koffie? Laat het mij weten en we prikken een koffiemomentje. Bij jou of bij HH. Overigens, dit geldt ook voor opdrachtgevers! Ik kom graag buurten en vertellen wat ik voor je kan betekenen als het om fotografie gaat.