Trots!

Ik ben trots op mijn bijdrage aan het boek Beatrix, koningin der Nederlanden. Dit boek verscheen in januari 2013, ter gelegenheid van haar 75e verjaardag. Ik had al een boek geschreven en samengesteld ter gelegenheid van haar 70e verjaardag. Dit boek vult dat mooi aan. Ook weer veel foto's, maar daarnaast ook informatieve hoofdstukken. Zelf heb ik het hoofdstuk over Beatrix en de pers geschreven en de foto's er bij gezocht.

 


2011

 

1998

Strandhuis Communicatie | Den Haag

Strandhuis Communicatie

Strandhuis Communicatie levert communicatie in tekst en beeld. In de meest brede zin van het woord. Losse - zakelijke - teksten op maat.  Voor websites, nieuwsbrieven, brochures, advertenties. 

 

Foto's uit voorraad: 15 miljoen beelden online op www.picture-alliance.com of op maat: in opdracht voor u gemaakt. Ik heb ruim 20 jaar ervaring waar het gaat om het leveren van de juiste foto's voor uw publicaties! Vragen, verzoeken of zoekopdrachten: u kunt bij mij terecht voor het vinden van de juiste foto's. En ook zijn wij meer dan thuis in het verzorgen van beeldredactie en opdrachtfotografie.

 

Daarnaast lever ik communicatie op maat. Samen met u aan tafel om de juiste vorm voor uw wens of boodschap te vinden. Voor de uitvoering bent u ook bij mij aan het goede adres. Van huisstijl tot het maken van een boek, ik regel het voor u.