Duitsland

 

Internationaal

 

picture alliance is een beeldbank die dagelijks nieuw beeldmateriaal krijgt. Onder meer van dpa. De nieuwsdienst van dpa, aangevuld met fotomateriaal van onze tientallen agentschappen en fotografen. Zegt u: Duitsland in foto's, door alle eeuwen heen, dan kijkt u bij picture alliance! Een netwerk van wereldfoto's.

 

 

De fotografie van picture alliance stopt niet bij de Duitse grens. De foto's in onze beeldbank komen van over de hele wereld en zijn van alle tijden en soort. Dus een schilderij van een Hollandse meester, een portret van een 18e eeuws staatsman of een landschap uit Afrika van nu, u vindt het allemaal bij picture alliance.

Strandhuis Communicatie | Den Haag

Over Picture Alliance

picture alliance is een beeldbank met meer dan 15 miljoen foto's online. Het Duitse dpa is de 'moeder' van deze beeldbank. Naast veel Duits materiaal, is het een internationale beeldbank met materiaal van over de hele wereld. De paus in Romei en de Eiffeltoren in Parijs, het WK voetbal in Brazilië of olifanten in Afrika, het is er allemaal terug te vinden.

 

De onderwerpen zijn heel veelzijdig: nieuws, features en illustratiemateriaal. Redactioneel en creatief. De onderwerpen variëren breed: nieuws, sport, entertainment, landschappen, dieren, voorwerpen, tekeningen, stadsgezichten, economie, mensen, concepten, geschiedenis, schilderijen. You name it, we've got in. De wereld in beeld.

 

Toegang tot de website is gratis. Wel even aanmelden via de site en ik maak een inlog aan. Daarmee kunt u zoeken en downloaden. Betalen doet u alleen bij plaatsing of in speciale gevallen, zoals grote zoekopdrachten. Neem daarvoor altijd even contact met mij op.

 

Rondkijken zonder registratie kan met inlog: nlguest en password guest. U kunt dan wel zoeken, maar niet downloaden. Veel plezier op onze beeldbank www.picture-alliance.com.