Mooi beeld

 Iedereen maakt foto's. Iedereen heeft wel een fotocamera. Soms een semi-professionele spiegelreflex, met allerlei lenzen en flitsers en filters. Een ander maakt de foto's met zijn telefoon.  Maar we vergeten wel eens dat fotografie een vak is.Een vak waar men talent voor moet hebben, voor geleerd voor moet hebben, ervaring mee moet hebben. Of een combinatie van die drie.


Bij picture alliance letten we op het vakmanschap. En daarom hebben we een beeldbank www.picture-alliance.com met heel veel mooi beeld, gemaakt door goede fotografen. Kijk zelf: registreer je - gratis - op onze website. Je krijgt dan toegang waarmee je kunt kijken en downloaden. Mooi beeld. Voor al je uitingen. 

Strandhuis Communicatie | Den Haag

In beeld

Picture Alliance heeft meer dan 15 miljoen foto's online. Voor u. Het hart van de beeldbank wordt gevormd door het thema Duitsland. Daarnaast heel veel - ja, echt: heel veel - internationaal beeld. Nieuws en stock. Actualiteit en achtergrond. Van Aken tot Zanzibar. Van Aap tot zweefvliegtuig. Ga naar www.picture-alliance.com en laat u verrassen!


Ook in 2015 zijn we met onze fotografen en onze agenten en samenwerkende fotobureaus weer op pad om de wereld om ons heen vast te leggen. Dagelijks verfrist onze beeldbank met honderden nieuwe foto's. Ook vullen we onze collecties aan met nieuwbeeldmateriaal uit bestaande archieven.


Ga vandaag nog naar www.picture-alliance.com en registreer u. Dat kost niets. U betaalt alleen bij publicatie.