Een nieuwe website

Een nieuwe website. Ik was er wel aan toe. Niet dat ik ontevreden was over mijn oude website, maar technieken, gebruiken en gewoonten zijn in de afgelopen jaren zo veranderd, dat ik wel mee moest. Ik doe tenslotte in communicatie, adviseer klanten ook over hun website, laat ze zelfs maken. Dan moet ik toch ook zorgen dat ik mijn eigen huisje op orde heb. Dat bij loodgieters thuis de kraan lekt, dat mag mij niet gebeuren.

Het leuke is dat je vandaag de dag zelf aan de slag kan met allerhande tools voor het bouwen van een website. Ik moet wel zeggen: ik heb een tamelijk ‘platte’ site, zonder al te veel ingewikkelde zaken. Met veel trial and error lukt het mij. Maar voor mijn klanten zal ik dat niet doen. Dan haal ik er de professional bij. Net zoals dat geldt voor het maken van foto’s of film: ook dat is een vak. Of vormgeving. Of teksten in het Engels. Dat laat ik echt over aan de mensen die daar voor geleerd hebben, daar ervaring in hebben en dat soort zaken dus echt kunnen. Zo werk ik namelijk: ieder zijn vak. Ik zorg voor een goed netwerk met professionals waar het fijn samenwerken mee is.

Mijn vak? Communicatie in beeld brengen. Heel veel met fotografie, en veel met tekst en ook door te zorgen dat er ‘iets’ gemaakt wordt. Een website, een brochure, een magazine, een artikel, een persbericht. Ja wat niet eigenlijk.

Kijk maar eens rustig rond en laat me weten wat je er van vindt. Ik hoor het graag!
06-46133391 | edouard@strandhuis-communicatie.nl