PictureThis Den Haag

Samen met Jeffrey Groot (geestelijk vader) en Hans Oostrum organiseerden we fotobijeenkomsten onder de noemer PictureThis Den Haag. Viermaal per jaar in het Fotomuseum, met soms een uitstapje, zoals bij Panorama Mesdag of naar Nieuwspoort voor een college bij het Haagsch College.

Den Haag en fotografie, beiden in de ruimste zin van het woord. Daar gaat het bij PictureThis over. Door het organiseren van bijeenkomsten, door het delen van berichten, door het met elkaar in contact brengen van professionele fotoliefhebbers, door het publiceren van een agenda en door het promoten van activiteiten, willen we fotografie vanuit de hele wereld voor het voetlicht brengen van die liefhebbers uit onze regio, in de stad Den Haag. Een fotostad met een prachtig museum, een vooraanstaande foto-opleiding, beroemde en onbekende fotografen en vele liefhebbers.

Eind 2019 zijn wij gestopt met PictureThis. Na vijf jaar waren wij er aan toe het stokje over te dragen. PictureThis stopt niet. Maar zodra het weer kan en mag, komen er weer nieuwe bijeenkomsten. Check Website PictureThis Den Haag.