Proeven van bekwaamheid

Ik schrijf en redigeer al jarenlang teksten voor opdrachtgevers. Webteksten, brochureteksten, interviews, speeches, storybooks en voice-overteksten. En meer. Hieronder een kleine greep uit mijn werk.

Interview met Maaike de Reuver en Sander de Meester over WeCanteen, een nieuw concept in de bedrijfshoreca. Geschreven voor FMN Connect, magazine van FMN (Facility Management Nederland). Juni 2017.

Interview met Natalie Hofman, voorzitter FMN en Dave Venmans, voorzitter van NFC Index over hun verkenning van een samenwerking tussen beide organisaties. Geschreven voor FMN Connect, magazine van FMN (Facility Management Nederland). Juni 2017.

Interview met Mark Siep en Robert Vullings van familiebedrijf Kinderopvang Plukkebol in Delft. Geschreven voor Delfts Leven, Ledenmagazine van de coöperatieve vereniging Uitvaartverzorging De Laatste Eer.

Bert Arons van Colour Locale, geeft training over energie. En dan niet de energie met een stekker, maar energie die in mensen en teams zit. Of niet. Daar heeft hij ook een boek over geschreven en hij heeft mij gevraagd zowel bij de 1e druk als bij de 2e herziene uitgave, de teksten te redigeren op spelling en leesbaarheid. En dat heb ik met veel plezier gedaan. Ik kreeg er energie van!